۳۱ شهریور ۱۳۸۶، ۱۵:۵۵

9 هزار کلاس اولی در استان سمنان به مدرسه رفتند

9 هزار کلاس اولی در استان سمنان به مدرسه رفتند

سمنان - خبرگزاری مهر: 9 هزار دانش آموز کلاس اولی در استان سمنان اولین روز از آغاز سال تحصیل خود را جشن گرفتند.

به گزارش خبرنگار مهر، جشن شکوفه ها با حضور 9 هزار دانش آموز پایه اول دبستان در سطح استان سمنان برگزار شد.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استان سمنان در آیین جشن شکوفه ها تعداد دانش آموزان استان سمنان در سال تحصیلی جدید یکصد و 15 هزار نفر عنوان کرد و از کاهش دو هزار نفر نسبت به سال گذشته خبر داد.

ابوالقاسم قزوهی خاطرنشان کرد: طبق دستورالعمل جدید وزارت آموزش و پرورش تمامی دوره های پیش دبستانی به مراکز خصوصی واگذار شده است و هزینه ثبت نام در مناطق محروم از طرف دولت پرداخت می شود.

وی اظهار داشت: هفتاد کلاس زیر حد استاندارد در استان سمنان حذف شده است که دانش آموزان برای ادامه تحصیل به مدارس روستا مرکز و شبانه روزی هدایت می شوند.

قزوهی در آغاز سال تحصیلی جدید از همه داشن آموزان خواست تا با حفظ وحدت و همدلی و ارتباط بیشتر اولیا با مدارس سطح آموزش و پرورش را در استان بالا ببرند.

کد مطلب 556503

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha